Για μένα

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

Με λένε Τατιάνα και μεγάλωσα τρώγοντας φαγητά Θρακιώτικα και Πολίτικα αφού έχω καταγωγή και από τα δύο μέρη!

Τατιάνα

 

Το επάγγελμά μου είναι εκφωνήτρια, καμία σχέση με μαγειρέματα χαχαχαχα!!
Από μικρή μαγείρευα τα καλοκαίρια που δεν είχα σχολείο και δούλευε η μητέρα μου. Μου άρεσε να δημιουργώ γενικά. Έπαιρνα χαρά όταν έφτιαχνα κάτι και ιδίως όταν πετύχαινα το φαγητό!

Στα ενδιάμεσα χρόνια δεν πολυασχολήθηκα με την κουζίνα και την μαγειρική. Όταν πέρασα στο ΤΕΙ στον Πειραιά, μαγείρευα πολλές φορές για την οικογένεια της θείας μου γιατί δούλευε! Τελικά, μετά από ένα διάστημα παντελούς αποχής από την μαγειρική άρχισα πάλι να μαγειρεύω και εφόσον είχα φτιάξει και blog έπρεπε να βάζω συνταγές! Στην αρχή δοκίμαζα τα πολύ εύκολα και σιγά σιγά έφτιαχνα και τις δικές μου συνταγές!

Αγαπώ την μαγειρική και δεν είναι για μένα αγγαρεία!

Μου αρέσει να δημιουργώ νοστιμιές και να τις δοκιμάζουν οι φίλοι και φυσικά η οικογένειά μου!

Ελπίζω να βρείτε συνταγές που σας αρέσουν και να τις φτιάξετε! Αν σας κάνει κέφι αφήστε και σχόλιο με τις εντυπώσεις σας στην συνταγή!

Θέλω επίσης να αναφέρω πως πάσχω από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας την οποία διέγνωσαν οι γιατροί το 2005 όταν «ξεράθηκε» το αριστερό μου χέρι και άρχισα να το ψάχνω.

Τότε αν ήξερα για την ύπαρξη του κουρκουμά δεν θα είχα αυτά τα προβλήματα που μου έμειναν αμανάτι αυτά τα χρόνια από την ασθένεια… Η ΣΚΠ είναι φλεγμονώδης ασθένεια νευρολογικής φύσεως και προκαλεί φλεγμονές στον μυελό, εγκέφαλο, αυχένα με αποτέλεσμα να καταστρέφονται οι νευρώνες και να δημιουργούνται αναπηρίες. Εμένα με χτύπησε στην αίσθηση αφής και δεν έχω αφή στο αριστερό μου χέρι που ήταν πολύ χειρότερα στην αρχή! Το πάλεψα, το πολέμησα, δεν το έβαλα κάτω, έκοψα τα φάρμακα και τις ενέσεις και έγινα ξανά αυτή που ήμουν πριν ασθενήσω με λιγότερη σπιρτάδα βέβαια… και έχω χάσει αρκετά από τα χρόνια μου τα παλιά και τις μνήμες μου…. Περπατάω κανονικά έχω όμως αστάθεια, πριν καιρό είχα και διπλωπία, δεν μπορούσα δηλαδή να δω και με τα δύο μάτια και να εστιάσω αλλά ευτυχώς δεν μου ξαναήρθε αυτό το σύμπτωμα!!! Μακρυγορώ όμως και δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου!!! Ήθελα απλά να σας πω ότι με τον κουρκουμά βρήκα το φάρμακό μου!!!! Βάλτε τον στην διατροφή σας!!!!

Εγώ σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό βάζω μια κουταλιά μέλι και μια κουταλιά κουρκουμά, το ανακατεύω και το πίνω χωρίς να αφήσω κατακάθι στο ποτήρι!!!! Ούτε βράζω ούτε κάνω άλλες διαδικασίες!!! Μέχρι και σπυράκια που έβγαζα με πύον, τα οποία θεωρούνται φλεγμονές, εξαφανίστηκαν. Το πίνω για 6 μέρες και μετά από ένα μήνα πάλι!

Καλό σερφάρισμα και καλά μαγειρέματα με αγάπη!

Ακολουθήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

error: Content is protected !!