Η μαγειρική σόδα ως φυσικό φάρμακο για το κρυολόγημα

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

Η μαγειρική σόδα είναι φάρμακο τελικά!!! Ένας λόγος που δεν κολλάω ιώσεις είναι αυτός!!!! Αλκαλοποιώ τον οργανισμό μου σχεδόν καθημερινά, είτε με χυμό λεμονιού και 1 κοφτό κουταλάκι σόδα που αλκαλοποιεί το λεμόνι και δεν είναι πια ξινό!!! Είτε με χυμό πορτοκαλιού, λεμονιού και προσθήκη σόδας!!!! Επίσης με αυτόν τον τρόπο δεν έβαλα και τα κιλά που έχασα και τρώω από όλα!!!!

Κι επειδή είδα τον αντίκτυπο που είχε η ανάρτηση αυτή και οι απορίες που δημιουργήθηκαν, θα ήθελα να πω ότι:

Δεν πίνω κάθε μέρα χυμό λεμονιού αν αυτό δίνω να καταλάβετε!!!!! Κάθε φάρμακο θέλει το μέτρο του και τα ίδια ισχύουν και με τα φάρμακα της φύσης!
Όσο για το άρθρο που ακολουθεί περί σόδας και γρίπης, δεν είναι δικά μου λόγια και δεν δοκίμασα να το κάνω σε δική μου γρίπη γιατί απλά έχω να κολλήσω γρίπη 5 χρόνια…. Δεν έχω ιδίαν πείρα δηλαδή για την αποτελεσματικότητα της σόδας!!! Όμως διαβάζοντάς το πείστηκα για το ορθόν του πράγματος…. δεν είμαι και άσχετη…. έχω διαβάσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια…. Εγώ σε περίπτωση γρίπης θα το δοκίμαζα!!! Απέχω συνειδητά από φάρμακα…. και αντιβίωση ζήτημα σε όλα μου τα χρόνια να έχω πάρει 5 φορές!!!!
Είμαι μια χαρά και από το 2008 έκοψα και τις ενέσεις για την Σκλήρυνση κατά πλάκας από την οποία πάσχω κι έκτοτε είμαι πολύ καλύτερα!!!!!!! Αλλά πέραν της δοκιμής να συμβουλεύεστε και το γιατρό σας!!!!!!!
Είχε βγει ένα φάρμακο για την σκλήρυνση πριν χρόνια και ρώτησα τον γιατρό μου αν πρέπει να το πάρω κι εγώ…. Ξέρετε τι μου απήντησε;;;; Δεν είναι για σένα αυτό!!!!!!!!! Εσύ είσαι μια χαρά…. προκαλεί βλάβες στον εγκέφαλο…. Μου είχε πει…..
Αυτά τα γράφω για να μην νομίζουν μερικοί ότι είμαι άσχετη με ασθένειες…. και γράφω έτσι για πλάκα μερικά πράγματα….. Είμαι πεπεισμένη ότι σαν πρόληψη, η μαγειρική σόδα είναι πολύ καλή!!!!!! Πολλά κύτταρα (όπως και τα καρκινικά) και μικρόβια δεν μπορούν να αναπτυχθούν σε αλκαλικό περιβάλλον, και αυτό ακριβώς κάνει η σόδα!!! Αλκαλοποιεί τον οργανισμό μας!!!!!!!!! Όπως επίσης, έβλεπα κατά καιρούς να υποφέρει κόσμος από γαστρεντερίτιδα και κανείς δεν σκέφτηκε να πιεί λεμόνι!!!!! Όλοι παίρνανε αντιβιώσεις και περνούσαν μέρες για να γίνουν καλά!!!!!!! Μα βρε παιδιά, το λεμόνι σκοτώνει κάθε μικρόβιο του γαστρεντερικού!!!!! Τόσο δύσκολο είναι να το χωνέψουμε;;; Σταματάει η γαστρεντερίτιδα ΜΑΧΑΙΡΙ. Και για αυτό εκτός από μένα υπάρχουν και πολλοί φίλοι που με άκουσαν και το δοκίμασαν κι έγιναν καλά αμέσως!!!!!! Επίσης θέλω να αναφέρω πως με σταγόνες λεμονιού στα μάτια μου θεράπευσα την επιπεφυκίτιδα!!!!!!!! ΝΑΙ πονάει τρελλά μόλις πάει στο μάτι το λεμόνι αλλά για λίγα δευτερόλεπτα!!!!! Καθαρίζει όμως και απολυμαίνει τα μάτια μας!!!! Και αυτό το δοκίμασα γιατί η γιαγιά μου χρόνια ολόκληρα έβαζε στα μάτια της σταγόνες λεμονιού και δεν έπαθαν τίποτα!!! Θέλει κότσια να το στάζεις στα μάτια σου… αξίζει όμως!!!!!!!! Γι’ αυτό αψηφώ τον πόνο δευτερολέπτων και βάζω στα μάτια μου τουλάχιστον μια φορά το μήνα σταγόνες λεμονιού!!! Αυτά!!!!

ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ!!!! ΠΕΡΑΣΕ Η ΙΩΣΗ ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!! ΟΥΤΕ ΠΥΡΕΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΙΣΧΥΡΟΣ ΒΗΧΑΣ!

 

 

Στο φυλλάδιο τους «Ιατρικές χρήσεις της μαγειρική σόδας» που δημοσιεύθηκε το 1924, ο Δρ Volney S. Cheney αφηγείται κλινικές επιτυχίες του με ανθρακικό νάτριο στο κρύο και την θεραπεία της γρίπης: «Το 1918 και 1919, ενώ καταπολεμούσα την γρίπη με τις Αμερικανικές Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, περιήλθε σε γνώση μου ότι σπανίως κάποιος που είχε αλκαλοποιηθεί με ανθρακικό νάτριο κολλούσε την νόσο,  καθώς και ότι όσοι κολλούσαν αλλά έκαναν γρήγορα αλκαλοποίηση είχαν ήπια συμπτώματα.

Έχω από τότε θεραπεύσει όλες τις περιπτώσεις κρυολογημάτων και γρίπης δίνοντας γενναιόδωρες δόσεις όξινου ανθρακικού νατρίου, και σε πάρα πολλές περιπτώσεις εντός 36 ωρών τα συμπτώματα υποχωρούσαν εντελώς.

Επίσης μέσα στο ιατρείο μου, πριν την δημιουργία του Σωματείου της Γυναίκας και του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών, έκανα χρήση του όξινου ανθρακικού νατρίου ως προληπτικό για το κρυολόγημα, με αποτέλεσμα τώρα να έρχονται πολλές αναφορές που δηλώνουν ότι όσοι έλαβαν σόδα δεν επηρεάστηκαν, ενώ σχεδόν όλοι γύρω τους είχαν  γρίπη.

Σύμφωνα με την Materia Medica του Walter Bastedo, το όξινο ανθρακικό νάτριο απαλύνει τους βλεννογόνους και διαλύει την πυκνή βλέννα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ποτέ δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αυτό το φάρμακο, αλλά δεν είναι περίεργο το ότι η διατήρηση σωστής ισορροπία οξέων-βάσεων στο σώμα έχει θετικό αντίκτυπο στην φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η χρήση της σόδας είναι πολύ εύκολη και είναι ακίνδυνη ακόμα και αν δεν νοιώσετε ανακούφιση από τα συμπτώματα του κρύου. Απλά διαλύστε το προτεινόμενο ποσό μαγειρικής σόδας σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και πιείτε το.

Το 1925 οι συνιστώμενες δόσεις από την Εταιρεία Arm and Hammer για τα κρυολογήματα και την γρίπη ήταν:

-Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας έξι φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, κάθε περίπου δύο ώρες.

-Κατά την διάρκεια της δεύτερης ημέρας τέσσερις φορές από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό, με την ίδια συχνότητα

 -Κατά την τρίτη ημέρα από μισό κουταλάκι σόδας με ένα ποτήρι δροσερό νερό πρωί και βράδυ.

-Στην συνέχεια μισό κουταλάκι σόδα με ένα ποτήρι δροσερό νερό κάθε πρωί μέχρι την αποθεραπεία.

Περαιτέρω οδηγίες για την λήψη σόδας μπορούν να βρεθούν στο βιβλίο του Mark Sircus «Όξινο ανθρακικό νάτριο/ Θεραπεία του καρκίνου για φτωχούς και πλούσιους»  η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στις εκδόσεις Kindle.

Σύμφωνα με τις δοσολογικές οδηγίες της Arm & Hammer, να μην υπερβαίνετε τις επτά δόσεις με μισό κουταλάκι ανά ημέρα, και αν είστε πάνω από την ηλικία των 60 ετών μην πάρετε πάνω από τρεις δόσεις με μισό κουταλάκι την ημέρα. Επιπλέον, να μην χρησιμοποιείτε την μέγιστη δοσολογία για περισσότερο από δύο εβδομάδες.   Η Ισχυρή θεραπευτική δύναμη της μαγειρικής σόδας

Ο δρ Tullio Simonici και ο Mark Sircus συμβουλεύουν την χρήση μαγειρικής σόδας, ακόμη και για την πιο σοβαρή από τις ασθένειες του:  τον καρκίνο!

Δυστυχώς, παρ’ όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η μαγειρική σόδα πράγματι έχει τεράστιες δυνατότητες, όπως η αποτελεσματική και μη τοξική θεραπεία του καρκίνου, η συμβατική ιατρική αρνείται να το δεχθεί, αφού η μαγειρική σόδα δεν θα δώσει ποτέ τεράστια κέρδη για τις φαρμακευτικές εταιρείες.

Ακόμη χειρότερα, προσπαθούν να δυσφημίσουν ή να καταστρέψουν εντελώς εκείνους που τολμούν να προβάλλουν φθηνές επιλογές θεραπείας όπως η μαγειρική σόδα.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία για αυτό: η θεραπεία του καρκίνου είναι το «μπιφτέκι», και για όλες τις περιπτώσεις φαρμάκων θεραπείας φαίνεται να υπάρχει κάπου ένας άγραφος νόμος ότι το φάρμακο θα μελετηθεί και να γίνει δεκτό εφόσον υπάρχει πιθανότητα για μεγάλα κέρδη. Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου.

Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας!

Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει: «Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών. Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία». Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου. Θα μπορούσε, λόγω της ανάμειξης δηλητηρίων με μαγειρική σόδα, οι βελτιώσεις που παρατηρήθηκαν να είναι αποτέλεσμα της μαγειρικής σόδας και όχι των τοξικών δηλητηρίων; Ο δρ Sircus πιστεύει ότι θα μπορούσε.

«Δεν υπάρχουν μελέτες που να χωρίζουν τις επιπτώσεις της σόδας από τα τοξικά φάρμακα της χημειοθεραπείας και ούτε θα υπάρξουν ποτέ», λέει.

Τελικές Σκέψεις

Αν έχει κανείς ανοικτό μυαλό, θα μάθει γρήγορα ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξει το σώμα του σε θεραπεία που δεν έχει καμία σχέση με τα τοξικά φάρμακα, τα εμβόλια ή την χειρουργική επέμβαση, ακόμη και όταν πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση, όπως ο καρκίνος. Μετάφραση Μιχάλης Κουρουπάκης

 

Ακολουθήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

Κατηγοριες

Comments

  1. αγγελικη says

    Μπορώ να παίρνω τη σόδα νηστικη το πρωί; με λεμόνι η σκετη

Αφήστε το σχόλιό σας!

error: Content is protected !!