Πρωτοχρονιά 2015

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

Σας το είπα δεν σας το είπα;; Θα τα ξαναπούμε του χρόνου χαχαχαχαχα

Καλή χρονιά σε όλους με αγάπη!!!! 

Το ρεβεγιόν πέρασε με αγαπημένους φίλους και πολύ νόστιμο μπουφέ, εγώ δεν έβγαλα φωτογραφίες αλλά δεν πειράζει!!!! Θυμήθηκα όμως σήμερα να βγάλω το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας που φυσικά δεν ήταν ούτε «πλούσιο» ούτε «γκουρμέ»!!! Είμαστε λίγο παραδοσιακοί στο φαγητό εμείς χαχαχαχα! Φάγαμε απλά και τόσο νόστιμα…. άδειασαν τα πιάτα μας και αυτό νομίζω είναι το σημαντικότερο!!! Μετά κόψαμε μια βασιλόπιτα τσουρεκάτη και το «φλουρί» έπεσε στη μάνα μου!!!! Μακάρι να είναι τυχερή και καλά και αυτή τη χρονιά γιατί την αγαπάμε!!!!!
Τι άλλο μπορεί να πει κανείς αυτή τη μέρα; Μόνο ευχές και χαμόγελα κυριαρχούν παντού και έτσι πρέπει όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα γενικότερα τριγύρω!!!! Να έχουμε λοιπόν μια καλή νέα χρονιά με πολλή αγάπη και ανθρωπιά για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες!!!! Και να μην ξεχνάμε πως οι άνθρωποι που βοηθάνε τους άλλους γενικότερα με όποιον τρόπο μπορούν έχουν πάντα βοήθεια όταν τη χρειάζονται και όταν είναι αναγκαία!!!! Αυτό να το πιστέψουμε όλοι και θα δούμε τα θαύματα να γεμίζουν τη ζωή μας!!!!

Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και χοιρινή τηγανιά!!!

Το τραπέζι της πρωτοχρονιάς ήταν νοστιμότατο!!!! Το ψητό και την τηγανιά συνόδευσαν η πατατοσαλάτα, το τζατζίκι, ψωμάκι φτιαγμένο από μας και κρασάκι ημίγλυκο κόκκινο!!!
Και του χρόνου!!!!!
Να και ο μπουφές του ρεβεγιόν!!!! Μακαρονοσαλάτες με γλουτένη και χωρίς, κοτόπουλο μπουκιές, ρύζι μπασμάτι με αμύγδαλα, πατατοσαλάτα, πράσινη σαλάτα, κρεατόπιτες, σφολιάτες πλεξούδες γεμιστές με διάφορα, κρασάκι και για την αλλαγή του χρόνου σαμπάνια που δεν φαίνεται στη φωτό

Ακολουθήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

Κατηγοριες

Comments

  1. Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε!
    Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!

Αφήστε το σχόλιό σας!

error: Content is protected !!