Αντιφλεγμονώδες, αναλγητικό χωρίς παρενέργειες

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

Ότι σας λέω το δοκιμάζω πρώτα στον εαυτό μου και αν κάνει δουλειά τότε το μοιράζομαι…. Είχα δοκιμάσει πριν 6 περίπου μήνες σχεδόν το ίδιο φάρμακο αλλά το έβρασα και ήπια το ζουμί του με λεμόνι και μέλι…. Αυτή τη φορά το κατανάλωσα ωμό σαν πάστα!!!! Και τα δύο έκαναν δουλειά αλλά θεωρώ ότι το δεύτερο ήταν πιο άμεσο και γρήγορο!!! Δεν πονάω καθόλου! Δεν τινάζομαι από τη διαφορά θερμοκρασίας από το πονεμένο μου δόντι και μπορώ επιτέλους να μασήσω από εκείνη την πλευρά άνετα! Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Επίσης, προχθές που έκοβα μαϊντανό με το μαχαίρι του σεφ…. έκοψα το νύχι μου και λίγο έλλειψε να κόψω και το δάχτυλό μου! Μου λείπει λοιπόν μισό νύχι και μέχρι εχθές πονούσα…. Σήμερα και μετά από το φάρμακο που σας δίνω δεν πονάω καθόλου!!! Για το δόντι μου το πήρα μου έστρωσε και το δάχτυλο!!!!! Αν δεν φοβάστε να δοκιμάσετε και μόνοι σας κάντε το!!!! Αν έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στα αντιβιοτικά, δικό σας θέμα και πρόβλημα!!!! Εγώ πάντως σώθηκα και δεν πήγα ούτε σε γιατρό μα ούτε και πήρα φάρμακα!!!! Το πήρα 4 μέρες και θα το πάρω άλλες 2 για σίγουρα αποτελέσματα. Συνολικά δηλαδή 6 μέρες θεραπεία! Ανάλογα τη φλεγμονή που έχουμε θα περάσει και ο πόνος μας! Για τα δόντια μιλάω! Μόλις νοιώσετε ότι σας πονάει δόντι ενώ δεν έχει τίποτα το εμφανές και δεν θα έπρεπε να πονάει, κάντε αυτό το φάρμακο και πάρτε το!!!! Θα δείτε αποτελέσματα στις 3 μέρες σίγουρα!!!! Συνεχίστε το για 6 μέρες για να είστε καλά!!!!
Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ και δεν έχετε να χάσετε και τίποτα αν το κάνετε!!!!

Φυσικά αν δεν δείτε αποτελέσματα καλό είναι να απευθυνθείτε σε γιατρό! Δεν είναι όλοι οι οργανισμοί ίδιοι!!!! Κι επίσης αν νοιώσετε οτιδήποτε αρνητικό, εννοείται ότι δεν το ξαναδοκιμάζετε!
ΌΣΟΙ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΛΕΜΟΝΙ!!!!

Να θυμάστε πάραυτα ότι ο κουρκουμάς (tumeric) θεωρείται η κορτιζόνη της φύσης χωρίς παρενέργειες!
Το γαρύφαλλο είμαι σίγουρη ότι το χρησιμοποιεί και ο οδοντίατρός σας! Άρα κι εκεί κανένα πρόβλημα!
Όσο για το τζίντζερ, Ελληνικά Ζιγγίβερις η φαρμακευτική….. δεν έχετε παρά να ψάξετε και να μάθετε!!! Γι’ αυτό το έχουμε το διαδίκτυο!!!!

Ακολουθήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

Κατηγοριες

Comments

  1. Αντιγράφω και φτιαχνω!Ευχαριστώ και καλημέρα όλη μέρα.

  2. θα το φτιαξωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας!

error: Content is protected !!