Συμβουλή της ημέρας: Η ντομάτα σαν φάρμακο

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

Τα θαύματα της φύσης με εκπλήσσουν κάθε φορά!!! Εκτός της υπέροχης τροφής είναι και ιαματική σε σημείο που δεν μπορείτε να πιστέψετε αν δεν το βιώσετε οι ίδιοι!!!! Ο λόγος για την ντομάτα!!!! Πολλοί γνωρίζουν τη χρήση της σε καψίματα και πόσο γρήγορα περνάει ο πόνος του καψίματος αλλά και δεν μένουν σημάδια όπου έχουμε βάλει ντομάτα!!! Ναι!!! το φάρμακο για το κάψιμο είναι η ντομάτα!!!!!!! Καΰκατε στο φούρνο;;; καΰκατε με καυτό νερό ή λάδι;;; Καΰκατε γενικότερα;;;;;;;; Κόψτε μια ντομάτα σε φέτες και απλώστε την σε κάθε καμμένο σημείο στο σώμα για 15 λεπτά!!!!!!!!!! Θα δείτε ότι ο πόνος περνάει σε ελάχιστα λεπτά  και θα διαπιστώσετε ότι τα σημάδια είναι ελάχιστα!!!!!!!

Η ντομάτα όμως είναι φάρμακο και για χτυπήματα! Γνωρίζετε μέχρι τώρα πως όταν χτυπήσετε πρέπει να βάλετε πάγο, αλοιφές κτλ…. Αμ δε!!!!!
Καρφώνατε καρφιά στον τοίχο και κατά λάθος χτυπήσατε και το δάχτυλό σας με το σφυρί;;;; Πονάει φρικτά και σίγουρα θα μαζέψει αίμα;;;; ΟΧΙ αν το βάλετε μέσα σε φρέσκια ντομάτα για 15 λεπτά!!!!!!!!!!!! Κι αυτό ισχύει για οποιοδήποτε χτύπημα πιστέψτε με!
Θα ήθελα τις μαρτυρίες σας όσοι το δοκιμάσετε!!!!!!! Γιατί είναι πραγματικά απίστευτο!!!!!!
Ποιές αλοιφές, ποιοί πάγοι και ποιές κρέμες!!!!!!!!!!! ΝΤΟΜΑΤΑ!!!!!!!
Είναι αυτά τα μικρά μυστικά που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη!!!!!!!!

Να τονίσω, μετά από κάποια σχόλια στο facebook, ότι είναι λογικό πως η ντομάτα δεν μπορεί να πολεμήσει τα βαριάς μορφής εγκαύματα και να διορθώσει τη ζημιά!!!!!! Όπως είπα και στην διαδικτυακή φίλη, αν καεί το κρέας μας τι να κάνει κι η ντομάτα!

Πρόσφατο παράδειγμα εγώ που ίσα πρόλαβα το δάχτυλό μου πριν το κλείσω στην πόρτα, το χτύπησα όμως με τόση δύναμη που σε δευτερόλεπτα άρχισε να γίνεται μπλε,  μούδιασε όλη η παλάμη και πονούσε φρικτά!!!!!!!!! Θυμήθηκα τη ντομάτα! Πήρα μια μικρούλα, την έκοψα στη μέση και την έβαλα πάνω στο χτυπημένο μου δάχτυλο για 15 λεπτά…. Μετά τα 15 λεπτά δεν είχα τίποτα!!!!!!!!!! Ο πόνος δε, πέρασε σε λιγότερο από 5 λεπτά!!!!!!!!!

Μου έπιασε το κρέας στο δάχτυλο καπάκι που πίεσα για να κλείσω μπουκάλι…. Το κρέας άρχισε να κάνει αιμάτωμα, τρόμαξα!!! Έκοψα μια φέτα ντομάτας και την έβαλα πάνω στο αιμάτωμα… Σε 1 λεπτό πέρασε ο πόνος και σε 10 λεπτά… άφαντο!!!!!! 🙂 🙂 🙂

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!

Ακολουθήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το να μοιράζεσαι είναι χαρά! Μοιραστείτε την συνταγή!

Κατηγοριες

Αφήστε το σχόλιό σας!

error: Content is protected !!